KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss för frågor angående bokningar, kurser eller annat som har med ståpaddling att göra.

RING OSS

Du når oss på +46 (0)730 48 70 14
- Om vi är ute på brädan och inte svarar; Lämna gärna ett meddelande eller skicka ett sms

STÅPADDLA i Gottskär
Gottskärsvägen 181 (Google maps)
439 94 Onsala
Sweden
mobile: +46 (0)730 48 70 14
Email Pontus: pontusny@gmail.com

SWISH
123 069 09 66 (Remateria AB / Ståpaddla)

Leveransadress och fakturaadress
Remateria AB / Design Pontus Ny
Agnesbergsv. 26 A
SE- 424 38 Agnesberg
VAT: SE556398743601

LÄNKAR:

Väder:

DMI - Danmarks Meteorologiska Institut
SMHI
Windguru

Tips:
Blogginlägg av Pontus Ny: Blog Pontus Ny
Nidingen: Destination Gottskär-Nidingen

Träna SUP-Yoga: BOARD YOGA SWEDEN
Event och Yoga med Maria Cerboni: corpo.se

Videos: Besök vår Youtube-kanal eller titta på vår Facebook-sida


Villkor samt information för event och kurser

Aktiviteten kan innebära risk för person- eller materialskador. Detta gäller både på land, på väg ut i vattnet, eller på / i vattnet. Som deltagare skall du följa de säkerhetsföreskrifter och de instruktioner vi gett, eller ger under ett event.

Du förväntas ge oss korrekt information om hälsostatus och simkunnighet innan deltagande. ("Simkunnig anses den som kan falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg.")

Den utrustning vi tillhandahåller är vid tillfället kontrollerad säkerhetsmässigt. Fel eller materialhaveri kan ändå uppkomma under en aktivitet. Som deltagare har du ansvar att både hantera utrustningen korrekt, samt meddela oss om du upptäcker fel oavsett orsak.

Du ansvarar själv för att din privata utrustning är i säkert skick och är anpassad för aktiviteten. Vi har rätt att avvisa deltagande om så inte är fallet.

Samtliga deltagare förbinder sig att följa de regler och uppmaningar som vi ger. Vi har rätten att avbryta en deltagares deltagande om vi anser att hon / han medför fara för sig själv eller andra, eller på annat sätt allvarligt stör gruppen.

Nolltolerans av alkohol / droger.

Vi har rätt att avbryta / avboka ett event på grund av väder / väderprognoser, eller andra yttre faktorer som kan äventyra säkerhet eller som allvarligt stör eventets upplägg.

Vi har rätt att ställa in eventet / kursen på grund av sjukdom.

Om du känner dig osäker kring något inför eller under ett event så är du alltid välkommen med frågor eller funderingar. (Nära inpå event och kurser nås vi enklast på mobil +46(0)730 48 70 14. Om vi inte har möjlighet att svara; lämna meddelande så återkopplar vi då vi har möjlighet).